Friskstaffe.se

Friskstaffe.se

Friskstaffe.se-bloggen

Denna blogg är en del av siten friskstaffe.se och tar upp nyheter inom Staffordshirebullterrier världen i allmänhet och rasens hälsa i synnerhet

Sovit på saken

HemsidanPosted by friskstaffe.se 14 Oct, 2012 10:06
Nu har jag sovit på saken angående de kennlar som absolut inte vill vara med i sammanställningen.

Grundförutsättningarna är att alla skall vara med. Eftersom inga person eller hundnamn ingår, och att kriterierna för urvalet är desamma för alla kennlar som fött upp staffar, så gör jag bedömningen att godkännande från varje kennel inte behövs.

Sammanställningen är ett redskap som syftar till att underlätta valpköparnas val och öka deras kunskap för att valet skall bli så kunnigt och insatt som möjligt. Det är helt enkelt en faktaredovisning av de val varje uppfödare fattat.

Källan är SKKs databaser, som vem som helst har tillgång till och kan hämta information ur - men som kan vara krångliga att ta sig igenom om man inte gjort det förut.

Men om en uppfödare absolut inte vill att uppgifterna redovisas kommer jag ta bort det som handlar om avelskombinationer och kullarnas röntgenresultat. Detta helt enkelt för att jag vill lägga min energi på att förbättra sidan istället för att ägna kraft åt att bråka.

Dock kommer kennels sida på friskstaffe.se inte försvinna, utan besökare informeras istället om att uppfödaren valt att kräva att informationen tas bort.

  • Comments(3)//blogg.friskstaffe.se/#post2